ته چین یک غذای ایرانی بسیار شیک و مجلسی است. من هر وقت میهمان دارم مخصوصا اگر ایرانی نباشند، حتما سر میز یه ته چین میذارم ، چرا که ته چین با رنگ و بوی لذیذ زعفران نماینده واقعی غذاهای ایرانی است.
مواد لازم برای ته چین
برنج 1 کیلوگرم
گوشت بره 2 کیلوگرم یا 1.5 کیلوگرم مرغ پاک کرده
ماست کیسه 1 کیلو گرم
زعفران سائیده دو قاشق مربا خوری
روغن 250 گرم
تخم مرغ 5 تا 6 عدد
طرز تهیه برای ته چین
مرغ یا گوشت بره را می پزیم به طوری که بعد از پختن یک استکان آب داشته باشد استخوان های مرغ یا بره را می گیریم ، زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم، ماست را بهم می زنیم نصفی از زعفران سائیده حل شده در آب جوش را با کمی نمک و فلفل و سه عدد زرده تخم مرغ داخل ماست می ریزیم و بهم می زنیم و گوشت مرغ یا بره را در ماست می خوابانیم (بهتر است گوشت را روز یا شب قبل در ماست بخوابانیم)
پلو را آبکش میکنیم ته یک ظرف نسوز یا دیگ را دو سه عدد زرده تخم مرغ نصف از روغن و یکی دو ملاقه از ماستی که گوشت را در آن خوابانده ایم میریزیم و دو سه کف گیر برنج در این مایه می ریزیم و مایه را در ته ظرف با پشت قاشق صاف می کنیم.