موهیتو Mojito : نوعی نوشیدنی است که با مخلوط کردن آب گازدار ، برگ نعناع ، شکر و آبلیمو تهیه میشود.
در دستور اصلی تهیه موهیتو در کوبا از نعناع اسپیکاتا استفاده میشود که در این کشور محبوبیت زیادی دارد. زادگاه موهیتو کوبا میباشد.
در مورد زمان و چگونگی به وجود آمدن موهیتو ، اطلاعات دقیقی در دست نیست.
بعضی آن را به بردگان آفریقایی که در مزارع نیشکر کوبا کار میکرده اند نسبت میدهند و بعضی دیگر به کاوشگران انگلیسی که در مسیر خود در این جزیره پهلو گرفته اند.
هر چه که باشد ، وجود مزارع وسیع نیشکر و فراوانی گیاه نعناع در کوبا عامل اصلی به وجود آمدن این کوکتل بوده است.
ترکیب شیرینی ، طراوت لیمو ترش همراه با عطر و طعم دلچسب نعناع ، این کوکتل را به یکی از محبوب ترین و معروف ترین کوکتل های تابستانی در جهان تبدیل کرده است.
مواد لازم برای تهیه نوشدنی موهیتو نعنا
برای تهیه یک پارچ موهیتو نعنا به 3 پیمانه آب، 1 پیمانه شکر، 2 عدد برگ تازه نعنا، 2 پیمانه شربت لیمو ، 1 پیمانه آب لیمو ، 8 پیمانه سودا یا آب گازدار به همراه چند برش لیمو ترش نیاز است.
ابتدا آب و شکر را به هم ترکیب کرده، سپس برگ تازه نعنا را به همراه شربت لیمو و سودا ترکیب کرده و در پایان آب گازدار را به آن اضافه کنید؛ قبل سرو نوشیدنی لیمو تازه را درون آن ریخته و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.