لوتوس: آموزش طرز تهیه هات داگ و اصول پخت هات داگ مخصوص و خوشمزه
ساندویچ هات داگ در میان غذاهای فست و فود طرفدارن بسیاری دارد. علت این جاذبه طعم بسیار دلچسب آن است که با روش پخت خاص، طعم ویژهتری خواهید داشت.
هات داگ تنوری یکی از لذیذترین غذاهای ساندویچی و فست فودی است که به راحتی و با سرعت می توانید در خانه تهیه نمایید. این ساندویچ خوشمزه در اصل یک غذای آلمانی محسوب می شود ، اما به دلیل اینکه طعم خوبی دارد در تمام جهان فراگیر شده است. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزیمی توانید برای 4 نفر هات داگ تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه هات داگ در ادامه با همدورههمراه باشید.
مواد لازم هات داگ | |
سوسیس هات داگ | ۴ عدد |
نان ساندویچ | ۴ عدد |
قارچ | ۴ عدد |
خیارشور | ۶ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
کاهو | ۴ برگ |
پنیر ورقه ای موزارلا | ۴ عدد |
سس فرانسوی | به میزان کافی |
روغن مایع | به میزان کافی |