طرز تهیه و پخت آش رشته بسیار خوشمزه و آسان + آموزش

در این بخش از قسمت آشپزی به طرز تهیه آش یکی از غذای های محبوب ایرانیان میپردازیم ، شاید تهیه آش رشته در قدیم دشوار بود زیرا که رشته آن در منزل تهیه میشد و درست کردن آن مهارت لازم داشت ولی امروزه که رشته آش آماده هست و میتوانید از بیرون تهیه کنید.

طرز تهیه و پخت آش رشته

طرز تهیه و پخت آش رشته

مواد لازم برای تهیه آش رشته

رشته آماده شده مخصوص آش 750 گرم

سبزی آش 2 کیلوگرم (تره-جعفری-اسفناج-شبت-گشنیز)

نخود و لوبیا و عدس (مجموعا به تساوی) 750 گرم

پیاز سرخ کرده 4 تا 5 قاشق سوپ‌ خوری

نمک و فلفل به اندازه مورد نیاز

کشک سائیده غلیظ 4 تا 5 قاشق

 

طرز و دستور پخت آش رشته

حبوبات را که قبلا خیس کرده‌ ایم با پیاز سرخ کرده (که می شود کمی زردچوبه به آن زده باشیم) می گذاریم کاملا بپزد.

سبزی آش را تمیز و خرد میکنیم و داخل حبوبات پخته شده می‌ریزیم و می‌گذاریم سبزی ها بپزند. سپس دو قاشق سوپ‌ خوری آرد را در کمی آب سرد حل میکنیم داخل آش می‌ریزیم و مرتبا بهم‌ میزنیم.

رشته را در آش می‌ریزیم و میگذاریم آهسته بپزد. ولی رشته نباید خرد شود. بعد آش را از روی آتش برمی‌ داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم در سوپ‌ خوری میکشیم و روی آن را با کمی کشک و پیاز سرخ کرده و نعناع داغ تزئین میکنیم.

شما هم میتوانید نظری در مورد این مقاله بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *