درست کردن طرز تهیه فست و فود هات داگ تنوری در خانه

تهیه فست و فود هات داگ تنوری در خانه

تهیه فست و فود هات داگ تنوری در خانه

لوتوس: آموزش طرز تهیه هات داگ و اصول پخت هات داگ مخصوص و خوشمزه

ساندویچ هات داگ در میان غذاهای فست‌ و فود طرفدارن بسیاری دارد. علت این جاذبه طعم بسیار دلچسب آن است که با روش پخت خاص، طعم ویژه‌تری خواهید داشت.

هات داگ تنوری

هات داگ تنوری

هات داگ تنوری یکی از لذیذترین غذاهای ساندویچی و فست فودی است که به راحتی و با سرعت می توانید در خانه تهیه نمایید. این ساندویچ خوشمزه در اصل یک غذای آلمانی محسوب می شود ، اما به دلیل اینکه طعم خوبی دارد در تمام جهان فراگیر شده است. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزیمی توانید برای 4 نفر هات داگ تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه هات داگ در ادامه با همدورههمراه باشید.

مواد لازم هات داگ
سوسیس هات داگ ۴ عدد
نان ساندویچ ۴ عدد
قارچ ۴ عدد
خیارشور ۶ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
کاهو ۴ برگ
پنیر ورقه ای موزارلا ۴ عدد
سس فرانسوی به میزان کافی
روغن مایع به میزان کافی

1. دستور پخت و طرز تهیه:

ابتدا روی سوسیس های هات داگ با کارد شکاف هایی ایجاد می کنیم تا در زمان سرخ کردن کامل مغز پخت شود. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و هات داگ ها را درون روغن داغ می اندازیم تا به آرامی سرخ شوند.

هات داگ تنوری

هات داگ تنوری

حرارت زیر تابه باید بسیار ملایم باشد تا هات داگ ها مغز پخت شوند. اگر حرارت زیاد باشد لایه بیرونی هات داگ سریعا سرخ می شود ولی مغز آن خام می ماند. در همین حین نان ساندویچی ها را برش می زنیم و آماده می کنیم.

در کنار تابه می توانیم قسمتی برای سرخ کردن قارچ ها خالی بگذاریم. قارچ ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا آب موجود در قارچ ها تبخیر شود و بخوبی سرخ شوند. گوجه فرنگی ، کاهو و خیارشور خرد شده را در نان ها قرار می دهیم.

سپس قارچ سرخ شده را به نان ساندویچی اضافه می کنیم. در پایان پس از سرخ شدن هات داگ ها ، آنها را داخل نان ها قرار می دهیم و روی هر ساندویچ یک پنیر ورقه ای قرار می دهیم. پنیر را از وسط نصف می کنیم تا تمام قسمت های ساندویچ را پوشش دهد.

در مرحله پایانی سس فرانسوی را روی هات داگ ها می ریزیم و غذا را به صورت داغ سرو می کنیم. البته در صورت تمایل می توانید به جای سس فرانسوی از سس کچاپ یا سس مایونز نیز استفاده کنید که بستگی به ذائقه شما دارد.

دستور تهیه هات داگ تنوری

دستور تهیه هات داگ تنوری

2. دستور تهیه هات داگ تنوری با سس سوئدی:

در مرحله اول طرز تهیه هات داگ ابتدا با کمک چاقو شکافی افقی در درون هات داگ ها ایجاد کنید.

 سپس هات داگ ها را در درون تابه سرخ کنید.

هات داگ

هات داگ

بعد از این که هات داگ ها به خوبی سرخ شوند نان ها را از وسط برش دهید و سوسیس ها را در درون نان ها قرار دهید و یک ورقه از پنیر موتزارلا را نصف کنید و بر روی سوسیس های در درون نان ساندویچی قرار دهید و سپس پیاز سرخ کرده را در درون نان ساندویچی ها بریزید و سس سوئدی آماده شده را نیز در درون ساندویچ ها بریزید و ساندویچ را با سس قرمز و سس مایونز  تزیین کنید.

هات داگ خانگی

هات داگ خانگی

شما هم میتوانید نظری در مورد این مقاله بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *