گوشت را تكه تكه مي كنيم و مي شوييم و با لوبيا و پياز خرد كرده و 5 تا 6 ليوان آب در حرارت ملايم طبخ مي كنيم تا كمي گوشت بپزد.
هسته هاي ليمو را بيرون مي آوريم و داخل قابلمه می ریزیم سپس سبزی را تميز و خرد مي كنيم و با روغن كمي سرخ مي نماييم و داخل گوشت مي ريزيم و مي گذاريم گوشت كاملا بپزد .
در اواخر طبخ 5 عدد سيب زميني پوست گرفته با كمي نمك و فلفل و زردچوبه به آن اضافه مي كنيم.
آبگوشت يكي از غذاهای اصيل و مقوي ايرانی است كه با دقت و توجه مي توان آن را با طعم بسيار مطبوع تهيه كرد. نکته ای که برای تهیه آبگوشت باید به آن توجه شود این است که بعد از جوش آمدن درب ظرف را باید محکم بست و حرارت را ملایم نمود تا آبگوشت با بخار پخته شود و آب آن تبخیر نگردد و به اضافه کردن چندین بار آب احتیاج پیدا نکند.
برای خوشمزه شدن غذای شما میتوانید از سبزی خوردن و ترشی استفاده کنید که باعث خوشمزگی بیشترتر میشود. نوش جان آبگوشت بزباش ترکی
آبگوشت بزباش اراک
آبگوشت بزباش همدان
آبگوشت بزباش کرمانی
آبگوشت بزباش اردبیل
تاریخچه آبگوشت بزباش
آبگوشت بزباش ترکان